Reklama

Investoři, přednášky, networking – Prahu čeká v únoru Global Investment Summit 2023

23. 1. 2023 – | Doba čtení: 2 min

globe
Zdroj: Gerd Altmann z Pixabay

Inspirativní přednášky více než 50 předních českých investorů, panelové diskuze, rozhovory s moderátory či networking – to nabídne Global Investment Summit (GIS), který se uskuteční 1. února v Martinickém paláci na Pražském hradě.

Na akci, která očekává přes 500 účastníků a více než 50 tisíc online diváků, se představí i řada přednášejících ze zahraničí. Z těch českých si diváci budou moci poslechnout například Jiřího Hlavenku, Danu Bérovou či Ondřeje Bartoše. Účastníci budou mít možnost seznámit se s více než 50 startupy. Akce představí investiční tipy a trendy pro rok 2023, nejlepší investiční strategie, investice do alternativních oblastí a mnoho dalších témat. Součástí je unikátní soutěž pro začínající startupisty Validation Contest ve spolupráci se StartupBox. Pořadatelé rovněž poskytnou z celého summitu kompletní záznam, podcasty a další materiály, které bude možné zhlédnout online.

„Na konferenci Global Investment Summit 2023 se diváci budou moci přesvědčit o tom, jak bohatý svět startupů a investic je a že Česko je zaslouženým členem vedoucího pelotonu,“ říká Jan Novotný, hlavní organizátor summitu.

Inspirativní přednášky i networking

Diváci budou moci v Martinickém paláci navštívit nejen přednášky, ale také se aktivně zapojit do diskuzí či networkingu, který bude po celou dobu akce probíhat v přilehlých saloncích. Účastníci se budou moci před zahájením summitu a po celou dobu jeho trvání propojovat prostřednictvím online networkingové aplikace. Mezi přednášejícími se dále představí například Jan Hlavsa, CEO Fondee, nebo Petr Šíma, spoluzakladatel DEPO Ventures. O inspiraci se postarají i začínající startupisté, kteří budou ukazovat, jak zvládli jednu z nejkritičtějších částí rozjezdu – validaci svého byznysu.

Na summitu zazní investiční tipy a trendy pro tento rok, investiční strategie, vývoj cen nemovitostí nebo vzájemná podobnost či možné spolupráce fintechového a bankovního sektoru. Diváci se také seznámí s nejlepšími investičními platformami pro drobné nebo začínající investory. Summit dále otevře otázky týkající se alternativních investic v oblastech, jako je umění, tenisky, víno, auta, zlato a další. Tématem summitu budou i decentralizované finance, blockchain, NFT, bitcoin či jiné kryptoměny. GIS rovněž nabízí i možnost se na programu přímo podílet a promluvit jako speaker nebo se připojit k panelům a kulatým stolům.

„Věřím, že akce přinese mnoho inspirativních příkladů a přispěje k tomu, aby česká a evropská investorská a startupová scéna nadále rostla,“ dodává Novotný.

Partnery akce například jsou: skupina Vendeavour, Lemonero, české investiční skupiny Rockaway Capital, Credo a DEPO Ventures, Fondee a další.

Zdroj: tisková zpráva, globalinvestsummit.com

Další doporučené články

Duben 2024 na FinTechCowboys

Duben 2024 na FinTechCowboys

Ať už jste v dubnu zažili nové tropické teplotní rekordy nebo vám naopak pomrzla zahrádka, ve fintechu se toho opět událo...
2. 5. 2024 – Doba čtení: 2 min
N26 spustila sdílené účty v dalších zemích

N26 spustila sdílené účty v dalších zemích

Digitální banka N26 spustila na začátku dubna funkci Sdílených účtů na nových 21 trzích. Sdílené účty umožňují zákazníkům N26 spravovat...
30. 4. 2024 – Doba čtení: < 1 min
Liberecká konference CryptoByte bude nabitá obsahem

Liberecká konference CryptoByte bude nabitá obsahem

Třetí ročník kryptoměnové konference CryptoByte zavítá již 4. května 2024 na půdu Technické univerzity v Liberci. Konference se v minulých ročnících zúčastnilo přes...
23. 4. 2024 – Doba čtení: 2 min

Barbora Vrátilová

Další články autora