Reklama

Cofidis Pay nabízí okamžitý nákup na splátky přes platební bránu Comgate

5. 5. 2023 – | Doba čtení: 2 min

Zdroj: Cofidis

Nová platební metoda Cofidis Pay umožňuje nákup na splátky na e-shopech přímo z platební brány Comgate. Posouzení žádosti o úvěr pro nakupujícího je u této platební metody extrémně rychlé a jednoduché.

Cofidis je mezinárodní finanční společnost specializující se na poskytování spotřebitelských úvěrů, která u nás působí od roku 2004. Její klienti mohou získat potřebné finanční prostředky bez zbytečných poplatků a za jasných podmínek. Společnost také nabízí různé typy půjček, které jsou navrženy tak, aby byly srozumitelné a přehledné pro všechny zákazníky. Kromě toho společnost klade důraz na komunikaci se svými klienty a na rychlost poskytnutí finančních prostředků. Cofidis nabízí férové a transparentní financování bez skrytých poplatků.

Inovativnost Cofidis Pay spočívá hlavně v rychlosti: posouzení žádosti o úvěr trvá pouhých 90 vteřin, což se rovná rychlosti platby převodem nebo kartou. Cofidis Pay navíc nabízí výhodné podmínky pro zákazníky využívající splátkový nákup. To je ideální řešení zejména pro ty, kteří si chtějí pořídit dražší technologické výrobky – například nové počítače, tablety nebo mobilní telefony.

Cofidis Pay na Comgate platební bráně je k dispozici od dubna 2023. Zákazníci mohou nyní nakupovat s větší svobodou a flexibilitou díky novému splátkovému prodeji. Tato metoda umožňuje zákazníkům financovat své nákupy v rozmezí od 2 000 Kč do 50 000 Kč na dobu 6, 12, 24 nebo 36 měsíců a to bez akontace.

Nákupy na splátky se staly v posledních letech oblíbenou volbou mezi spotřebiteli. Umožňují lidem rozložit náklady na dražší zboží do delšího období, a snížit tak finanční zátěž. Cofidis Pay je platební metoda nabízející řešení pro e-shopy, které chtějí zlepšit svou konverzi a zároveň poskytnout zákazníkům jednoduchý a pohodlný způsob platby. Jednou z výhod této platební metody je snadná integrace do většiny e-shopů. Obchodníci tak nemusí řešit nákladnou instalaci nového platebního systému. Platby jsou zpracovávány okamžitě. To znamená, že e-shopy obdrží finance od Comgate ihned na své bankovní účty. E-shopu také odpadá poplatek za platbu platební kartou.

Zdroj: tisková zpráva

Další doporučené články

Společnost Robinhood uvádí na trh kreditní kartu

Společnost Robinhood uvádí na trh kreditní kartu

Společnost Robinhood, která se specializuje na obchodování s akciemi, pokračuje v expanzi mimo svoji původní oblast a uvádí na trh kreditní kartu s řadou...
8. 4. 2024 – Doba čtení: < 1 min

fintechcowboys

Bára, Julia, Martin a Richard. Jsme tým profesionálů, kteří prošli několika nadnárodními korporacemi. Milujeme finance, moderní technologie a sociální sítě.

Další články z redakce