Reklama

Facebook Messenger nově umožňuje zasílání a přijímání plateb přes PayPal

24. 10. 2017 – | Doba čtení: < 1

Facebook Messenger má mnoho funkcí, a zatímco některé jsou zbytečné, jiné mohou čas od času přijít docela vhod. Už od roku 2015 si byli uživatelé Messengeru navzájem schopni posílat peníze. Teď se tato funkce ještě rozšiřuje a umožňuje lidem posílat a přijímat peníze za použití jejich PayPal účtu. Dříve bylo k realizaci peněžních transferů třeba propojit s účtem na Facebooku debetní kartu nebo bankovní účet, a ačkoli na tomto způsobu není nic špatného, možnost alternativně využít prostředky na PayPal je pro ty, kteří jsou na PayPal službách závislí, hezkým bonusem navíc.

Pro volbu PayPal pro zasílání peněz prostřednictvím Messengeru stačí poklepat na modrou ikonu a následně zelené tlačítko s názvem „Platby“ (Payments), tak jako tomu bylo dosud. V tomto okamžiku je možné vybrat si zaslání nebo naopak uložení obdržené platby na účet PayPal. Propojení je velmi jednoduché, a to je na tom super.

PayPal účet je možné použít k zaslání peněz jednomu člověku nebo skupině lidí (funkce, která byla přidána letos) a od 20. října ji mají k dispozici uživatelé ve Spojených státech.

Aby toho nebylo málo, PayPal spouští také svého vlastního Messenger bota, se kterým budou lidé moci komunikovat a zkontrolovat si zůstatek na svém účtu, nahlásit neautorizované poplatky, změnit si svoje heslo a mnoho dalšího.

Zdroj: AndroidCentral.com

Další doporučené články

Argentina zavedla povinnou registraci krypto firem

Argentina zavedla povinnou registraci krypto firem

Poslední krok Argentiny k prosazení registračních požadavků pro společnosti s kryptoměnami vyvolal diskuse v globální kryptoměnové komunitě. Iniciativa, kterou vedla Comisión Nacional de...
10. 4. 2024 – Doba čtení: < 1 min
Společnost Robinhood uvádí na trh kreditní kartu

Společnost Robinhood uvádí na trh kreditní kartu

Společnost Robinhood, která se specializuje na obchodování s akciemi, pokračuje v expanzi mimo svoji původní oblast a uvádí na trh kreditní kartu s řadou...
8. 4. 2024 – Doba čtení: < 1 min
Březen 2023 na FinTechCowboys

Březen 2023 na FinTechCowboys

Velikonoce skončily a místo drahých vajíček tu tentokrát máme drahý bitcoin. Také jste si nějaký koupili? A do vlastní peněženky, nebo vám...
3. 4. 2024 – Doba čtení: 3 min

fintechcowboys

Bára, Julia, Martin a Richard. Jsme tým profesionálů, kteří prošli několika nadnárodními korporacemi. Milujeme finance, moderní technologie a sociální sítě.

Další články z redakce