Reklama

SDK.finance předstihla v počtech koncových bodů API Visu

13. 2. 2018 – | Doba čtení: < 1

Evropská platební platforma SDK.finance předstihla, pokud jde o počet koncových bodů rozhraní API, Visu a další významné hráče. Ve snaze doručit tu nejlepší back-endovou platformu, SDK.finance porazila giganty v oblasti zpracování plateb a další významné světové fintechové hráče.

Generální ředitel SDK.finance, Alex Malyshev, řekl: „Všechno to začalo podrobnou studií Revidované směrnice o platebních službách (PSD2), jejíž dodržení vyžaduje minimálně 30 koncových bodů rozhraní API. Potěšilo nás, že to splňujeme, byli jsme však také zvědaví na to, jak si vedou ostatní velcí hráči v našem odvětví. Nejdříve jsme se rozhodli prověřit uznávané společnosti jako Dwolla, CurrencyCloud a GoCardless a byli jsme překvapeni tím, že před nimi máme náskok.

To nás povzbudilo k pokračování průzkumu a zaměřili jsme se na taková velká zvířata, jako jsou PayPal a Stripe. A znovu jsme byli nadšení, že co se týče koncových bodů API, jsme napřed! Co nás ale také zaujalo, byl fakt, že Stripe, přesto že je o 12 let mladší než PayPal, byl s ohledem na API téměř dvakrát lepší než jeho zavedenější konkurent. A to značí následující: zatímco starší společnosti byly budovány s tím, že ve středu jejich zájmu je pouze a jen zákazník, mladší generace firem má na druhou stranu tendenci myslet také na potřeby vývojářů.

Když se ale vrátíme k stávajícímu průzkumu, SDK.finance je zatím stále ve vedení. Je ale možné srovnávat se s natolik významnou platební platformou, jakou je Visa? Ukazuje se, že to možné je. Prozkoumali jsme její vývojářskou webovou stránku, spočítali API a výsledek nás znovu nadchnul. Ano, co se týče koncových bodů rozhraní API, jsme větší než Visa.

Pořád ještě nevíme, jestli to samé platí i ve srovnání s MasterCard, Alipay nebo WeChat. Necháme si to jako třešničku na dortu.

Zdroj: Tisková zpráva

Další doporučené články

Liberecká konference CryptoByte bude nabitá obsahem

Liberecká konference CryptoByte bude nabitá obsahem

Třetí ročník kryptoměnové konference CryptoByte zavítá již 4. května 2024 na půdu Technické univerzity v Liberci. Konference se v minulých ročnících zúčastnilo přes...
23. 4. 2024 – Doba čtení: 2 min
Březen 2023 na FinTechCowboys

Březen 2023 na FinTechCowboys

Velikonoce skončily a místo drahých vajíček tu tentokrát máme drahý bitcoin. Také jste si nějaký koupili? A do vlastní peněženky, nebo vám...
3. 4. 2024 – Doba čtení: 3 min

fintechcowboys

Bára, Julia, Martin a Richard. Jsme tým profesionálů, kteří prošli několika nadnárodními korporacemi. Milujeme finance, moderní technologie a sociální sítě.

Další články z redakce