Reklama

Září: Top události na téma finančních technologií

1. 9. 2019 – | Doba čtení: < 1

Minulý měsíc jsme stránky FintechCowboys obohatili o skvělou novinku, Kalendář fintechových akcí. Jeho prostřednictvím vás budeme průběžně upozorňovat na top české i zahraniční semináře, konference, summity a další typy akcí na téma finančních technologií, které byste si podle našeho názoru určitě neměli nechat ujít. 

Abyste se v akcích snadno a rychle zorientovali, kromě termínu a místa konání vám každou z nich stručně představíme a v několika větách nastíníme, co (a koho) na ní můžete čekat. Kalendář budeme na měsíční bázi doplňovat, uvítáme ale také samozřejmě vaše tipy na události, které naší pozornosti unikly a které podle vás stojí za účast. 

Co nás tedy v září čeká a nemine?

Už teď se můžete těšit například na desátý ročník podzimního FinovateFall, který proběhne na konci září letošního roku v New Yorku a na kterém se očekává přes 1 500 účastníků.

Přinejmenším stejně zajímavá, i když geograficky podstatně bližší, bude Innovation on Banking 4.0, pořádaná ve dnech 19. – 20. září v Praze a zaměřená na ty nejnovější inovace a trendy v odvětví, stejně jakou jeho budoucí vyhlídky.

Do třetice všeho dobrého zmiňme již sedmý ročník Bankathonu, organizovaného letos ve spolupráci s Komerční bankou. Do pražské Galerie Mánes se na něj vypravíme i my a přineseme z akce, která slibuje zajímavá témata i řadu skvělých hostů, podrobnou reportáž. 

Další doporučené články

Duben 2024 na FinTechCowboys

Duben 2024 na FinTechCowboys

Ať už jste v dubnu zažili nové tropické teplotní rekordy nebo vám naopak pomrzla zahrádka, ve fintechu se toho opět událo...
2. 5. 2024 – Doba čtení: 2 min
N26 spustila sdílené účty v dalších zemích

N26 spustila sdílené účty v dalších zemích

Digitální banka N26 spustila na začátku dubna funkci Sdílených účtů na nových 21 trzích. Sdílené účty umožňují zákazníkům N26 spravovat...
30. 4. 2024 – Doba čtení: < 1 min

fintechcowboys

Bára, Julia, Martin a Richard. Jsme tým profesionálů, kteří prošli několika nadnárodními korporacemi. Milujeme finance, moderní technologie a sociální sítě.

Další články z redakce