Reklama

Trisbee jako první český startup na mezinárodní crowdfundingové platformě Seedrs

11. 3. 2020 – | Doba čtení: < 1

trisbee logo

Českému startupu Trisbee se jako prvnímu podařilo dostat mezi mezinárodní elitu startupů – na anglickou crowdfundingovou platformu Seedrs. Dostat se na takovou platformu není běžné a doposud se to nikomu z české startupové scény nepodařilo.

Historická úspěšnost kampaní Seedrs a cíle jejích investorů se shodují s okruhem zaměření společnosti Trisbee, a tím je právě fintechové prostředí. Tento krok má za cíl především zviditelnění jména Trisbee v mezinárodním měřítku a pomoc s expanzí do zahraničí – především do Německu, Itálie a Španělska.

Rozhodnutí jít právě do Seedrs se vyplatilo hned prvních pár dní od spuštění kampaně, a to tzv. „overfundingem“, kdy Trisbee získalo €250 000 s více než 60 investory ze Seedrs.

Kampaň na platformě Seedrs stále probíhá a investoři ve fintech prostředí mají možnost připojit se k ostatním, kteří naplnili cíl již ke 106 % s více než 120 investory po celém světe.

Kampaň končí 31.3.2020.

Komentář FinTechCowboys: zájemci o investování se mohou podívat na stávající kampaň na seedrs.com/trisbee a ostatní, kteří naopak sháníte investici si zase můžete prohlédnout tento crowdfundingový portál jako takový Seedrs.com.

Zdroj: tisková zpráva

Další doporučené články

Duben 2024 na FinTechCowboys

Duben 2024 na FinTechCowboys

Ať už jste v dubnu zažili nové tropické teplotní rekordy nebo vám naopak pomrzla zahrádka, ve fintechu se toho opět událo...
2. 5. 2024 – Doba čtení: 2 min
Liberecká konference CryptoByte bude nabitá obsahem

Liberecká konference CryptoByte bude nabitá obsahem

Třetí ročník kryptoměnové konference CryptoByte zavítá již 4. května 2024 na půdu Technické univerzity v Liberci. Konference se v minulých ročnících zúčastnilo přes...
23. 4. 2024 – Doba čtení: 2 min

fintechcowboys

Bára, Julia, Martin a Richard. Jsme tým profesionálů, kteří prošli několika nadnárodními korporacemi. Milujeme finance, moderní technologie a sociální sítě.

Další články z redakce