Reklama

Dosh, peníze zpět z každodenních nákupů

28. 3. 2017 – | Doba čtení: < 1

Fintechový startup Dosh oznámily, že v posledním kole financování vybral 2 miliony dolarů. Celková investice do společnosti se tak vyšplhala na více než 6 milionů dolarů.

Dosh říká, že jejich nová aplikace dokáže uživatelům, kteří používají jejich kreditní a debetní karty v rámci svých každodenních aktivit, jako jsou nakupování, stravování, cestování apod., vyhledat extra peníze. Společnost se v současné době připravuje na zahájení uzavřeného beta testování. Dosh již zahrnuje na sto tisíc značek a obchodníků a jeho obchodní platforma zaručuje, že zákazníci ze svých každodenních nákupů okamžitě dostanou peníze zpět.

Dosh vrací peníze zpět do kapes svých zákazníků a podniků podobně jako by používal průlomovou technologii, aby eliminoval zbytečné náklady na reklamu a většinu transakcí. Dosh vyhledává peníze a sleduje je – vytrvale hledá nabídky, aby mohl svým uživatelům vrátit peníze. Žádné odstřihávání kupónů, žádné skenování účtenek, žádné hledání nabídek. Uživatelé Doshe jednoduše utrácejí tak, jak by to běžně dělali, a jen sledují, jak se jim hromadí peníze.

Ryan Wuerch, zakladatel a výkonný ředitel Doshe prohlásil, že jeho výkonný tým pomohl přivést Dosh na trh a přilákat významné investory. Odborné znalosti napříč mnoha různými oblastmi týmu umožnily vyvinout aplikaci a technologický ekosystém, které jsou první svého druhu. Každý den se soustředí na doručování technologie, která jako první na trhu vrací spotřebitelům miliardy dolarů.

Zdroj: Crowdfundinsider.com

Další doporučené články

Argentina zavedla povinnou registraci krypto firem

Argentina zavedla povinnou registraci krypto firem

Poslední krok Argentiny k prosazení registračních požadavků pro společnosti s kryptoměnami vyvolal diskuse v globální kryptoměnové komunitě. Iniciativa, kterou vedla Comisión Nacional de...
10. 4. 2024 – Doba čtení: < 1 min
Společnost Robinhood uvádí na trh kreditní kartu

Společnost Robinhood uvádí na trh kreditní kartu

Společnost Robinhood, která se specializuje na obchodování s akciemi, pokračuje v expanzi mimo svoji původní oblast a uvádí na trh kreditní kartu s řadou...
8. 4. 2024 – Doba čtení: < 1 min
Březen 2023 na FinTechCowboys

Březen 2023 na FinTechCowboys

Velikonoce skončily a místo drahých vajíček tu tentokrát máme drahý bitcoin. Také jste si nějaký koupili? A do vlastní peněženky, nebo vám...
3. 4. 2024 – Doba čtení: 3 min

fintechcowboys

Bára, Julia, Martin a Richard. Jsme tým profesionálů, kteří prošli několika nadnárodními korporacemi. Milujeme finance, moderní technologie a sociální sítě.

Další články z redakce